Szolgáltatásaink

Fotó
Esküvők

Az esküvői fotók életetek Nagy Napját örökítik meg. Minden esküvő egyedi, személyes. Ezt az egyedi, személyes hangulatot tükrözik a képek, visszaadják nektek, akárhányszor rájuk pillantotok.

Reklám

Weboldalra, katalógusba, plakátra. A terméket, a szolgáltatást, a vállalatot megmutatni a nagyvilágnak. A részletekbe látni, és megragadni benne a szépet. Ettől lesz a fotó a legmeggyőzőbb reklám.

Jegyes

Amennyiben az esküvőtök előtt szeretnétek magatokról „hétköznapi” képeket, vagy izgultok a kamera előtt, a jegyesfotózás kiváló lehetőség. Pár héttel az esküvő előtt civil ruhába készül rólatok néhány fénykép, ami akár meghívóra, köszönő ajándékra, vagy vendégkönyve is tökéletes lehet.

Család

A várandósság alatt a nők szinte ragyognak. A kismamák ilyenkor mindannyian modellekké változnak. A baba élete pedig ekkor kezdődik. Pocakban, akár apukával - két és felen. Aztán már hárman, karban, ülve, állva, ugrálva. Kis családról, nagy családról. Albumba, falra, ajándékba. Mert a család a legnagyobb ajándék.

Portré

Akárhova szeretnél fotót, munkahelyre, önéletrajzba, portfólióba, megtaláljuk a megfelelő és a hozzád illő stílust.

Akt/Boudoir

A csupán sejtetőtől a legmerészebb beállításokig. Az akt természetes. Egyszerű. Akár csak fekete és fehér. Ahogyan te szeretnéd látni magad, vagy ahogy másnak sejtetnéd.

Selfie

” Szelfiőrület!” Téged is elkapott, igaz? Egy ministúdió, vicces kellékek, és már készülhetnek is a fotók szülinapra, buliba, esküvőre, nászajándékba. Dobd fel önarcképed! Légy te a fotós! Gyertek többen, és felejtsétek el az unalmas csoportképeket! Garantált élmény!

Rendezvények

Legyen szó ünneplésről - mint születésnap, névnap, szalagtűző vagy diplomaosztó - vagy bármilyen jellegű partyról, céges rendezvényről, bemutató estről, a jó fotók megörökítik az örömteli pillanatokat.

Film
Esküvők

Nem csak dokumentálni szeretnéd életed legszebb napját, azok legszebb pillanatait? Szeretnéd újra átélni a hangulatát, az „igen”-t, a csókot, a táncot, a mosolyotokat? Mi lenne alkalmasabb erre egy filmnél, ami rólatok szól?

Rendezvények

Kis és nagy rendezvények, partyk és fesztiválok, előadások és konferenciák. Létszámtól függetlenül készülhetnek róluk a lényeget, hangulatot megragadó filmek. De lehet itt szó spotokról, többnapos összefoglalókról és közvetítésekről is.

Reklám

Bemutatnád vállalkozásod, terméked, szolgáltatásod? Mi az, amit szeretnél, hogy lássanak benned? Álmodd meg, hogy képekben megmutathassuk!

SloMo

A slo motion film a selfiezés új generációja! A kihagyhatatlan, vicces pillanatok, most szuperlassításban kerülnek rögzítésre, hogy még tovább nevethessetek rajtuk. Szülinapra, nászajándékba, és bármilyen partyra garantált siker!

Jegyes

Meséljétek el saját történeteteket! Akár fotózással egybekötve, akár teljesen más környezetben. Mutassátok meg egy hangulatos rövidfilmmel szerelmetek legjellemzőbb részleteit! Esküvői trailerrel, beharangozóval már előre és a helyszínen is feldobhatjátok a hangulatot életetek legszebb napját illetően.

Kérj tőlünk ajánlatot!